SCHOONHEIDSSALON AGAVE Sint-Michielsgestel

Salon voor huidverbeterende behandelingen

MICRODERMABRASIE.

Microdermabrasie is een onmisbaar onderdeel van de moderne huidverzorging, de procedure is snel, pijnloos en het resultaat verbluffend!


Met behulp van een gecontroleerde stroom fijne kristallen van medische kwaliteit wordt de bovenste 'dode' laag van de huid verwijderd. De nieuwe huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad, gezond en in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen. Daarnaast wordt de onderliggende huid gestimuleerd tot aanmaak van collageen, zodat deze dikker en steviger wordt. Deze behandeling kan ook in combinatie met MICRONEEDLING.

De opname van actieve werkstoffen wordt met het gebruik van de MTS roller met 1000 keer verhoogd. Microneedling Therapy is een innovatieve en zachte manier voor celvernieuwing, zonder de epidermis te beschadigen. De MTS roller maakt gebruik van 200 zeer fijne naaldjes van chirurgische kwaliteit die de huid net genoeg "verwonden" om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. De verkregen microkanaaltjes dragen bij tot een verhoogde opname van actieve werkstoffen waardoor nog meer resultaat wordt behaald!